Meny
1/4 21

Inbjudan att arrangera programpunkt under East Pride 2021

Inbjudan att arrangera programpunkt under East Pride 2021

East Pride kommer 2021 att arrangeras mellan fredag till söndag 27-29 augusti. Med anledning av Corona-pandemin har vi valt att flytta årets East Pride från maj till augusti för att öka möjligheterna att arrangera fysiska evenemang. East Pride arrangeras för fjärde året av föreningen East Pride, i samverkan med privatpersoner, föreningar och ideella organisationer. Föreningen anordnar en parad samt sammanställer de programpunkter som en mängd olika aktörer i Norrköping anordnar och marknadsför programmet.

Vill du/ni vara med och skapa 2021 års festival?

För att vara med i 2021 års festival fyller du/ni i en anmälan om en eller flera programpunkter som du/ni vill ska vara med det gemensamma programmet. För tydlighetens skull önskar vi en anmälan per programpunkt.

Såväl fysiska som digitala programpunkter välkomnas. I anmälan anger du om en fysisk programpunkt kan arrangeras digitalt i det fall Folkhälsomyndigheten avråder från större sammankomster. Det är du som organisation/förening som arrangerar programpunkten och alla kostnader som program- punkter medför betalas av dig och/eller din förening/organisation.

East Pride välkomnar att programpunkter arrangeras på andra orter i Norrköpings närhet. Det är därför möjligt för dig som vill arrangera en programpunkt i till exempel Söderköping, Finspång eller Valdemarsvik att göra det som en del av East Pride 2021.

För att få med ditt arrangemang i det gemensamma programmet behöver vi få in ditt fullständiga underlag senast den 10 juni. Anmälan av programpunkt sker via vår hemsida eastpride.se

Vill du/ni gå i paraden?

I nuläget planerar vi att genomföra en parad under 2021 års East Pride. Vi följer Folkhälso- myndighetens rekommendationer och planerar även för en plan B där paraden ersätts av en digital programpunkt. Organisationer/föreningar skall anmäla sin medverkan i paraden. Mer information och anmälan kommer att finnas på vår hemsida och Facebook under juni-juli.

Bidra utan programpunkt?

Om du/ din organisation eller förening inte kan bidra med en programpunkt får ni gärna bidra genom att t.ex. hissa regnbågsflaggor, informera oss om och hur ni internt i er verksamhet kommer uppmärksamma East Pride och bidra till synlighet och uppmärksammande av HBTQ-frågor. Meddela oss gärna på adressen nedan hur just du/ni kan bidra med detta.

Eventuella frågor skickas till kontakt@eastpride.se

Till anmälan programpunkter →

Inbjudan att arrangera programpunkt under East Pride 2021
1/4 21

Inbjudan att arrangera programpunkt under East Pride 2021

För att vara med i 2021 års festival fyller du/ni i en anmälan om en eller flera programpunkter som du/ni vill ska vara med det gemensamma programmet. För tydlighetens skull önskar vi en anmälan per programpunkt. Såväl fysiska som digitala programpunkter välkomnas.
Läs mer →

Tack!
24/5 20

Tack!

East Pride // Digital rymd är slut. Och vi vill säga TACK! Tack till alla er som följt oss under veckan, som gillat och delat, hissat regnbågsflaggor och gjort Norrköpings första digitala Pride till något bra! Nästa år ses vi offline. Och, förhoppningsvis ses vi på Arbis redan på höst. Boka in 3.e oktober, så vi håller tummar och tår att vi kan festa och fira tillsammans då.

[Vi på bilden är East Pride styrelse, men vi är väldigt många fler som är med i nätverket och arrangerar East Pride.]