Meny

Aktuellt

3/4 19

Om Uppdrag Granskning och programmet om transvården

Om Uppdrag Granskning och programmet om transvården

RFSL har kommenterar det senaste programmet av Uppdrag Granskning. Vi i East Pride delar RFSL:s utgångspunkt i den här frågan.

"Idag sänder Uppdrag Granskning ett reportage om vård för unga transpersoner. Programmet handlar om ökningen av unga personer som uppsöker vård för könsdysfori och reportaget lyfter framför allt fram personer som fått felaktig vård och föräldrar till transpersoner som är kritiska till transvården. RFSL:s utgångspunkt är att den som behöver vård ska få det, och att vi behöver en lagstiftning och en vård som utgår från individens behov. Här hittar du mer information om transvården, om lagstiftningen och om var du kan vända dig för stöd och hjälp." - RFSL

Läs mer på RFSLs hemsida →

Och tack Bra Ljud i Bil
19/5 19

Och tack Bra Ljud i Bil

För att ni var med i år igen och förgyllde paraden. Ni gjorde paraden lite mer dansant, nästan hela vägen fram till Folkparken. Bild lånad från Bra Ljud I Bil.

Tack alla funkionärer
19/5 19

Tack alla funkionärer

Utan er hade det typ varit omöjligt att genomföra gårdagens episka parad. Nu tar vi kampen vidare in i nästa vecka. Vi har ett fullspäckat och sjukt viktigt program med ca 70 programpunkter.

Vilken parad!
18/5 19

Vilken parad!

Åh, tack Norrköping för en fantastisk parad. Vi uppskattar årets deltagande till 5500.