Meny

Aktuellt

27/5 18

Tack för igår!

#eastpridenkpg #program
Tack för igår!

Tacka ALLA för gårdagen, för HELA den här veckan. Tack alla programpunkts­arrangörer och alla som på ett eller annat sätt har medverkat under program­punkterna. Tack alla som kom och gick i paraden och fyllde staden med regnbågar och såpbubblor. Och tack till alla som fyllde dansgolvet och var med och dansade natten lång. TACK! Och TACK till TB Bil i Norrköping AB, EP-bilen blev helt fantastisk. TACK Bra Ljud I Bil och Rrriotsamba, utan er hade paraden troligtvis varit väldigt mycket tystare. Sen, TACK Polisen Norrköping för bra samarbete under paraden.

Och, helt slut är det inte. Cnema visar Call me by your name, en av årets mest sensuella och hyllade filmer kl 18 i kväll.
Läs mer om filmen →

Och tack Bra Ljud i Bil
19/5 19

Och tack Bra Ljud i Bil

För att ni var med i år igen och förgyllde paraden. Ni gjorde paraden lite mer dansant, nästan hela vägen fram till Folkparken. Bild lånad från Bra Ljud I Bil.

Tack alla funkionärer
19/5 19

Tack alla funkionärer

Utan er hade det typ varit omöjligt att genomföra gårdagens episka parad. Nu tar vi kampen vidare in i nästa vecka. Vi har ett fullspäckat och sjukt viktigt program med ca 70 programpunkter.

Vilken parad!
18/5 19

Vilken parad!

Åh, tack Norrköping för en fantastisk parad. Vi uppskattar årets deltagande till 5500.