Meny
Inställd!

Vad äter dig

#Teaterföreställning
Vad äter dig

Vad äter dig är en näringsrik och poetisk pjäs om identitet, skolmat och vänskap. Ur, Tigris, Assur och Euf är ungefär som de flesta mellanstadieungdomar. Med den ena foten stegar de oåterkalleligt in i det vuxna livet medan de med den andra foten försöker skaka barndomen av sig. Ingenting är längre som det var igår. I matsalen utspelas ett slagfält. Vad man äter och inte äter blir näring för andra att döma, bedöma och fördöma. Subway eller sockerkaka, frukt eller mat. Kroppen förlängs och förtjockas, alla tittar. Ur, Tigris, Assur och Euf försöker med ensam kraft att springa åt rätt håll. Men vägarna korsas och hemligheter hörs genom väggarna.

Biljett bokas på www.ungscen.se/forestallningar/vadaterdig. Vi firar Pride genom att alla får gå för 50 kr på våra Pride-föreställningar. Föreställningen rekommenderas för alla från 11 år. Arrangeras av ung scen/öst.

Teater Bråddgatan 34, Bråddgatan 34
onsdag 22 maj, kl. 10.00

Hitta hit

Ur programmet

Pride-afterwork
#Afterwork

Pride-afterwork

tisdag 21 maj, kl. 16.30-18.00

Afterwork på Saliga Munken!

Läs mer →
RainbowNight på Arbis
#Fest

RainbowNight på Arbis

lördag 18 maj, kl. 22.00-03.00

På Arbis har vi skapat årets kick-off-fest för magiska East Pride 2019. Vi ska tillsammans skapa en kväll för kärleken. Under kvällen fylls Arbis av artister, dansare och fantastiska dj’s. Vår fantastiska headline denna kväll är vår ständigt växande Eleonor Léone.

Läs mer →
Vad äter dig
#Öppen mötesplats

Pridehäng med fika och quiz

lördag 18 maj, kl. 15.00-17.00

Kom och häng med oss efter Prideparaden! Vi bjuder på gemenskap och fika.

Läs mer →