Meny
Inställd!

Vad äter dig

#Teaterföreställning
Vad äter dig

Vad äter dig är en näringsrik och poetisk pjäs om identitet, skolmat och vänskap. Ur, Tigris, Assur och Euf är ungefär som de flesta mellanstadieungdomar. Med den ena foten stegar de oåterkalleligt in i det vuxna livet medan de med den andra foten försöker skaka barndomen av sig. Ingenting är längre som det var igår. I matsalen utspelas ett slagfält. Vad man äter och inte äter blir näring för andra att döma, bedöma och fördöma. Subway eller sockerkaka, frukt eller mat. Kroppen förlängs och förtjockas, alla tittar. Ur, Tigris, Assur och Euf försöker med ensam kraft att springa åt rätt håll. Men vägarna korsas och hemligheter hörs genom väggarna.

Biljett bokas på www.ungscen.se/forestallningar/vadaterdig. Vi firar Pride genom att alla får gå för 50 kr på våra Pride-föreställningar. Föreställningen rekommenderas för alla från 11 år. Arrangeras av ung scen/öst.

Teater Bråddgatan 34, Bråddgatan 34
onsdag 22 maj, kl. 12.30

Hitta hit

Ur programmet

Karaoke med The Silhouettes
#Karaoke

Karaoke med The Silhouettes

fredag 24 maj, kl. 20.00-01.00

The Silhouettes kommer gunga oss igenom en grym karaokekväll. Tillsammans ska vi alla vara stjärnor.

Läs mer →
Café Phoenix
#Café

Café Phoenix

torsdag 23 maj, kl. 11.00-18.00

Kom och ta en paus i den stressade vardagen hos oss på RFSL Norrköping. Café Phoenix serverar lättare mat, fika, godis och dryck under dagen och kvällen.

Läs mer →
HBTQ-rättigheter i EU - En föreläsning med Vänsterpartiet
#Föreläsning

HBTQ-rättigheter i EU - En föreläsning med Vänsterpartiet

onsdag 22 maj, kl. 18.00-20.00

Hur ser det ut med HBTQ-rättigheter i EU och dess medlemsstater? Bara några dagar före EU-parlamentsvalet gör vi en djupdykning i situationen för HBTQ-personer i EU.

Läs mer →