Meny

Vad äter dig

#Teaterföreställning
Vad äter dig

Vad äter dig är en näringsrik och poetisk pjäs om identitet, skolmat och vänskap. Ur, Tigris, Assur och Euf är ungefär som de flesta mellanstadieungdomar. Med den ena foten stegar de oåterkalleligt in i det vuxna livet medan de med den andra foten försöker skaka barndomen av sig. Ingenting är längre som det var igår. I matsalen utspelas ett slagfält. Vad man äter och inte äter blir näring för andra att döma, bedöma och fördöma. Subway eller sockerkaka, frukt eller mat. Kroppen förlängs och förtjockas, alla tittar. Ur, Tigris, Assur och Euf försöker med ensam kraft att springa åt rätt håll. Men vägarna korsas och hemligheter hörs genom väggarna.

Biljett bokas på www.ungscen.se/forestallningar/vadaterdig. Vi firar Pride genom att alla får gå för 50 kr på våra Pride-föreställningar. Föreställningen rekommenderas för alla från 11 år. Arrangeras av ung scen/öst.

Teater Bråddgatan 34, Bråddgatan 34
torsdag 23 maj, kl. 10.00

Hitta hit

Ur programmet

Vad äter dig
#Träning

Schlagerspinning

lördag 18 maj, kl. 11.00

Guld, glitter, schlager och Spinning är en oslagbar kombination som måste testas. En härligt svettig schlagerfest. Våra pridepass är gratis. Gästbokning kan gör...

Läs mer →
Käk & Kärlek: när lunch och spoken word möts
Inställd!
#Spoken word

Käk & Kärlek: när lunch och spoken word möts

fredag 17 maj, kl. 12.30-13.00

Är du hungrig? Vill du mer? Vad bra då att Poesikonspirationen och Trottoarbaren kör lunchpoesi.

Läs mer →
Vad äter dig
#Spelkväll

Brädspelskväll

tisdag 21 maj, kl. 18.00-22.00

En mysig brädspelskväll med Sverok Östergötland där temat är hbtq+. Här kan du spela roliga spel och hänga med andra queera nördar.

Läs mer →