Meny

Vad äter dig

#Teaterföreställning
Vad äter dig

Vad äter dig är en näringsrik och poetisk pjäs om identitet, skolmat och vänskap. Ur, Tigris, Assur och Euf är ungefär som de flesta mellanstadieungdomar. Med den ena foten stegar de oåterkalleligt in i det vuxna livet medan de med den andra foten försöker skaka barndomen av sig. Ingenting är längre som det var igår. I matsalen utspelas ett slagfält. Vad man äter och inte äter blir näring för andra att döma, bedöma och fördöma. Subway eller sockerkaka, frukt eller mat. Kroppen förlängs och förtjockas, alla tittar. Ur, Tigris, Assur och Euf försöker med ensam kraft att springa åt rätt håll. Men vägarna korsas och hemligheter hörs genom väggarna.

Biljett bokas på www.ungscen.se/forestallningar/vadaterdig. Vi firar Pride genom att alla får gå för 50 kr på våra Pride-föreställningar. Föreställningen rekommenderas för alla från 11 år.

Arrangeras av ung scen/öst.

Teater Bråddgatan 34, Bråddgatan 34
fredag 24 maj, kl. 10.00

Hitta hit

Ur programmet

TransFormering - Ett samtal om resan som bara måste göras!
#Föreläsning

TransFormering - Ett samtal om resan som bara måste göras!

fredag 17 maj, kl. 18.30

HBT-Socialdemokrater Östergötland Östs ordförande Francisco Montero Carnot leder ett samtal med Ross Thornbacke som fritt berättar om sin resa och transpersoners livsvillkor i mindre städer.

Läs mer →
Pride-afterwork
#Afterwork

Pride-afterwork

torsdag 23 maj, kl. 16.30-18.00

Afterwork på Saliga Munken!

Läs mer →
En informationskväll inom ämnet sex
#Föreläsning

En informationskväll inom ämnet sex

måndag 20 maj, kl. 18.00-21.00

Det är kvällen då alla fördomar stannar hemma och vi låter det fria ordet flöda i ämnet sex, lust och njutning. Vi pratar bland annat om de olika orgasmer som både kvinnor och män kan få, hur man njuter på egen hand med eller utan leksak eller med en eller fler partners.

Läs mer →